Webshop

Madpincet – madtang

110,00 kr.

Madpincet i oliventræ til både madlavning og servering.

Varen er på lager

Læs hele produktbeskrivelsen

Madpincet kan anvendes til forskellig madlavning, til tapas bordet eller at tage friske dadler eller konfekt med. Den kan også være smuk på tapasbordet eller til servering, idet den er håndværksmæssigt detaljeret og smukt udført i oliventræ har mange fine åretegninger i træet, som gør det ideelt en borddækning med naturlig look.

Træsort, der er ualmindelig holdbar og yderst behagelig i brug. Oliventræ giver som oftest en særlig fornemmelse af kontakt med madvarerne. Samtidig smukt. Træets farve er gyldent med variationer i lyse eller mørke toner.

Træerne er omkring 250 år, før de bruges til køkkenting. De udvælges nøje af staten i Tunesien, ud fra omtanke for naturen. Et bæredygtigt materiale. Ved dyrkning er der ikke brugt sprøjtegifte eller anden kemi. Alle vores varer udvindes direkte fra naturen uden nogen behandling udover håndkraft og maskinelt arbejde.

Hvad kan træet tåle? Kogende vand samt sæbe.  Undlad opvaskemaskine. Oliventræ har en unik evne til selvrensning og er antibakterielt i sin natur.

Vedligeholdelse: Det er nemt at vedligeholde køkkenting i oliventræ. Brug madolie, gerne olivenolie, når træet bliver tørt eller farverne bliver svagere. Det afhænger af brugen, hvor tit du skal give træet olie. Jo oftere det bliver vasket op, desto oftere vil det have glæde af olie. Olie er ikke et “must”, idet træet sagtens kan trives uden tilførsel af olie, i så fald skal man regne med en blegere farve på træet.

Fremstillet hos samarbejdspartner.

Vægt 0,17 kg
Størrelse 25 × 3 × 0,5 cm
Varenummer:
907627
Produktkategorier: Tag:
Hurtig levering: 2-5 dage

 Billig fragt: Fra 45 kr.

 Telefon: +45 38 34 33 88

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg hverdagen i en socialøkonomisk håndværkervirksomhed.
Vi udsender løbende nyhedsbreve om nye aktiviteter, gode tilbud og rabatter.